BitMart повлече - BitMart North Macedonia - BitMart Северна Македонија

Како да се повлечете во BitMart


Како да префрлите Crypto од BitMart на други платформи


Трансфер на средства од BitMart на други платформи [PC]

1. Посетете го BitMart.com , а потоа најавете се на вашата сметка на BitMart
Како да се повлечете во BitMart


2. Поставете леб над вашата сметка во горниот десен агол на почетната страница и ќе видите паѓачко мени. Кликнете на [ Средства]
Како да се повлечете во BitMart

3. Во делот [ Spot] , внесете ја монетата што сакате да ја повлечете или изберете ја паричката од паѓачката лента во лентата за пребарување, а потоа кликнете [ пребарување]
Како да се повлечете во BitMart

Земете BTC како пример:
Како да се повлечете во BitMart

4. Кликнете на [повлекување]
Како да се повлечете во BitMart

5. Изберете Управување со адреса
Како да се повлечете во BitMart

6. Ако поседувате криптовалута на други платформи и сакате да префрлите дигитални средства од BitMart на надворешни платформи, копирајте ја вашата адреса на паричникот на таа надворешна платформа:

  • Изберете паричка
  • Внесете ја вашата адреса на Wallet на таа надворешна платформа
  • Внесете Забелешки
  • Кликнете на [Додај]

Како да се повлечете во BitMart

7. Внесете ја вашата адреса на паричник , износ ; потоа кликнете [повлекување]
Како да се повлечете во BitMart
Забелешка:
Секоја паричка има своја адреса за повлекување, затоа ве молиме внимателно проверете ја вашата адреса за повлекување .
Проверете ја таксата за повлекување пред да кликнете [Повлечете]

Трансфер на средства од BitMart на други платформи [APP]

1. Отворете ја апликацијата BitMart на вашиот телефон, а потоа најавете се на вашата сметка на BitMart.
Како да се повлечете во BitMart

Како да се повлечете во BitMart

2. Кликнете на [Средства]
Како да се повлечете во BitMart

3. Кликнете [Withdraw]

Како да се повлечете во BitMart

4. Внесете ја паричката што сакате да ја повлечете во лентата за пребарување, а потоа кликнете [ пребарување]
Како да се повлечете во BitMart

Земете го BTC како пример:
Како да се повлечете во BitMart

5. Внесете ја вашата адреса на паричник , износ ; потоа кликнете [повлекување]
Како да се повлечете во BitMart
Забелешка:
Секоја паричка има своја адреса за повлекување, затоа ве молиме внимателно проверете ја вашата адреса за повлекување .
Проверете ја таксата за повлекување пред да кликнете [Повлечете]

Како да повлечете пари од BitMart:

1. Посетете го BitMart.com , најавете се на вашата сметка на BitMart.

Како да се повлечете во BitMart


2. Откако ќе се најавите на BitMart, кликнете на вашата сметка и потоа кликнете [Assets]
Како да се повлечете во BitMart


3. На страницата со средства , кликнете [Купи продавај] . И потоа кликнете [Пренеси] .

Како да се повлечете во BitMart

Овде користиме трансфер на USDT како пример:

Како да се повлечете во BitMart

4. Внесете го износот на средствата што сакате да ги префрлите од вашата Spot сметка на сметката Buy Sell . И потоа кликнете [Пренеси] .

Како да се повлечете во BitMart

5. Откако ќе ги префрлите средствата на вашата сметка Купи Продај, одете на страницата Купи Продај , кликнете на [Продади] . Изберете го токенот и внесете ја сумата што сакате да ја продадете.

Како да се повлечете во BitMart

6. Изберете од најдобрата понуда или други понуди препорачани од системот и завршете ја вашата исплата.

Совети:

  1. Продавајте крипто користејќи MoonPay. Кликнете овде за да дознаете како да продавате монети со MoonPay.
  2. Продавајте крипто користејќи Simplex. Кликнете овде за да дознаете како да продавате монети со Simplex.

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Повлечете се на погрешна адреса

BitMart ќе го започне процесот на автоматско повлекување откако ќе потврдите да започнете со повлекување. За жал, не постои начин да се запре процесот штом ќе започне. Поради анонимноста на блокчејнот, BitMart не може да лоцира каде се испратени вашите средства. Ако по грешка сте ги испратиле монетите на погрешна адреса. Ви препорачуваме да дознаете кому му припаѓа адресата. Контактирајте со примачот ако е можно и преговарајте да ги вратите вашите средства.

Ако сте ги повлекле средствата на друга размена со неточна или празна ознака/задолжителен опис, ве молиме контактирајте ја берзата што прима со вашиот TXID за да организирате враќање на вашите средства.

Надоместоци за повлекување и минимално повлекување

За да ги проверите надоместоците за повлекување и минималното повлекување за секоја монета, ве молиме кликнете овде
Thank you for rating.