BitMart Поддршка - BitMart North Macedonia - BitMart Северна Македонија

Како да контактирате со поддршката на BitMart


БитМарт онлајн разговор

Еден од најзгодните начини за контактирање со брокерот BitMart е користење на онлајн разговор со 24/7 поддршка што ви овозможува да го решите секој проблем што е можно побрзо. Главната предност на разговорот е колку брзо BitMart ви дава повратни информации.

1. Кликнете на [Help] на дното од десниот агол
Како да контактирате со поддршката на BitMart

2. Кликнете на [Live Chat]
Како да контактирате со поддршката на BitMart

3. Внесете го вашето име , е-пошта и порака ; Потоа кликнете [Start Chat]
Како да контактирате со поддршката на BitMart

Центар за помош на BitMart

Центар за помош: https://support.bmx.fund/hc/en-us/requests/new

1. Кликнете на [Центар за помош] на дното од почетната страница.
Како да контактирате со поддршката на BitMart

2. Кликнете на [Поднеси барање]
Како да контактирате со поддршката на BitMart


3. Внесете ја страницата Поднесете барање; а потоа кликнете [Поднеси]
Како да контактирате со поддршката на BitMart

Помош на BitMart преку е-пошта

Друг начин да контактирате со поддршка преку е-пошта. Така, можете да испратите е-пошта на [email protected] . Силно препорачуваме да ја користите вашата е-пошта за регистрација. Мислам на е-пошта што ја користевте за регистрација на BitMart. На овој начин BitMart ќе може да ја пронајде вашата трговска сметка преку е-пошта што сте ја користеле.

Контактирајте со BitMart преку социјалните мрежи


Друг начин за контактирање на поддршката на BitMart се социјалните медиуми. Значи, ако имате
Thank you for rating.