BitMart Контакт

Како да контактирате со поддршката на BitMart


БитМарт онлајн разговор

Еден од најзгодните начини за контактирање со брокерот BitMart е користење на онлајн разговор со 24/7 поддршка што ви овозможува да го решите секој проблем што е можно побрзо. Главната предност на разговорот е колку брзо BitMart ви дава повратни информации.

1. Кликнете на [Help] на дното од десниот агол
Како да контактирате со поддршката на BitMart

2. Кликнете на [Live Chat]
Како да контактирате со поддршката на BitMart

3. Внесете го вашето име , е-пошта и порака ; Потоа кликнете [Start Chat]
Како да контактирате со поддршката на BitMart

Центар за помош на BitMart

Центар за помош: https://support.bmx.fund/hc/en-us/requests/new

1. Кликнете на [Центар за помош] на дното од почетната страница.
Како да контактирате со поддршката на BitMart

2. Кликнете на [Поднеси барање]
Како да контактирате со поддршката на BitMart


3. Внесете ја страницата Поднесете барање; а потоа кликнете [Поднеси]
Како да контактирате со поддршката на BitMart

Помош на BitMart преку е-пошта

Друг начин да контактирате со поддршка преку е-пошта. Така, можете да испратите е-пошта на [email protected] . Силно препорачуваме да ја користите вашата е-пошта за регистрација. Мислам на е-пошта што ја користевте за регистрација на BitMart. На овој начин BitMart ќе може да ја пронајде вашата трговска сметка преку е-пошта што сте ја користеле.

Контактирајте со BitMart преку социјалните мрежи


Друг начин за контактирање на поддршката на BitMart се социјалните медиуми. Значи, ако имате
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!