BitMart Kontakt - BitMart Albania - BitMart Shqipëria

Si të kontaktoni mbështetjen e BitMart


BitMart Online Chat

Një nga mënyrat më të përshtatshme për të kontaktuar ndërmjetësin BitMart është përdorimi i bisedës në internet me mbështetje 24/7 që ju lejon të zgjidhni çdo problem sa më shpejt të jetë e mundur. Avantazhi kryesor i bisedës është se sa shpejt BitMart ju jep reagime.

1. Klikoni [Help] në fund të këndit të djathtë
Si të kontaktoni mbështetjen e BitMart

2. Klikoni [Live Chat]
Si të kontaktoni mbështetjen e BitMart

3. Futni emrin , emailin dhe mesazhin tuaj ; Më pas klikoni [Filloni bisedën]
Si të kontaktoni mbështetjen e BitMart

Qendra e Ndihmës BitMart

Qendra e ndihmës: https://support.bmx.fund/hc/en-us/requests/new

1. Klikoni [Help Center] në fund të faqes kryesore.
Si të kontaktoni mbështetjen e BitMart

2. Klikoni [Dërgo një kërkesë]
Si të kontaktoni mbështetjen e BitMart


3. Hyni në faqen Submit a kërkesë; dhe më pas klikoni [Dërgo]
Si të kontaktoni mbështetjen e BitMart

Ndihma e BitMart me email

Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen me email. Kështu që mund të dërgoni një email te [email protected] . Ne rekomandojmë fuqimisht të përdorni emailin tuaj të regjistrimit. E kam fjalën për emailin që keni përdorur për regjistrim në BitMart. Në këtë mënyrë BitMart do të jetë në gjendje të gjejë llogarinë tuaj tregtare me email që keni përdorur.

Kontaktoni BitMart përmes rrjeteve sociale


Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen e BitMart është Media Sociale. Pra, nëse keni
Thank you for rating.