BitMart Regjistrohu - BitMart Albania - BitMart Shqipëria

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Si të regjistroni një llogari BitMart


Si të regjistroni një llogari BitMart [PC]

Regjistrohu me adresën e emailit

Hapi 1: Vizitoni https://www.bitmart.com dhe klikoni [ Get Started]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 2: mund të regjistroheni ose me email ose celular . Këtu marrim si shembull regjistrimin me email . Klikoni [ Email]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 3: Futni [ adresën tuaj të Email-it] dhe vendosni [ një fjalëkalim të hyrjes]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 4: Nëse jeni të ftuar nga të tjerët, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe futni [kodin tuaj të referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMartSi të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 5: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 6: Klikoni [ Regjistrohu] . Pastaj do të shihni faqen e verifikimit të emailit.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 7: Kontrolloni [ email-in tuaj të regjistruar] dhe shkruani [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Urime, jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMartPër të siguruar më mirë sigurinë e llogarisë dhe të aseteve tuaja, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë që të kryejnë vërtetimin me dy faktorë sa më shpejt të jetë e mundur.

Regjistrohu me numrin e telefonit

Hapi 1: Vizitoni https://www.bitmart.com dhe klikoni [ Get Started]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 2: mund të regjistroheni ose me email ose me telefon . Këtu marrim si shembull regjistrimin me telefon . Klikoni [ Telefon]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 3: Futni [kodin tuaj të shtetit] , [numrin tuaj të telefonit] dhe vendosni [një fjalëkalim të hyrjes]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 4: Nëse jeni ftuar nga të tjerët, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe fut [kodin e referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 5: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 6: Klikoni [ Regjistrohu] . Pastaj do të shihni faqen e Verifikimit të Telefonit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 7: Kontrolloni telefonin tuaj dhe futni [ Kodin e Verifikimit të Telefonit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Urime,
jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMartPër të siguruar më mirë sigurinë e llogarisë dhe të aseteve tuaja, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë që të kryejnë vërtetimin me dy faktorë sa më shpejt të jetë e mundur.

Si të regjistroni një llogari BitMart [Mobile]

Regjistrohu përmes aplikacionit BitMart

Hapi 1: Hapni aplikacionin BitMart [ BitMart App IOS ] ose [ BitMart App Android ] që keni shkarkuar, klikoni [ ikonën e sipërme majtas] .

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 2 : Klikoni [ Identifikohu]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 3 : Klikoni [ Regjistrohu]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMartHapi 4 : Mund të regjistroheni ose me email ose celular . Këtu marrim si shembull regjistrimin me email . Klikoni [ Email] .

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 5: Futni [adresën tuaj të Email-it] dhe vendosni [ një fjalëkalim identifikimi] .

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 6: Nëse jeni të ftuar nga të tjerë, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe futni [kodin tuaj të referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 7: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 8: Klikoni [ Regjistrohu] . Më pas do të shihni faqen e Verifikimit të Email -it .

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 9: Kontrolloni emailin tuaj të regjistruar dhe futni [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo]

Urime, jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Për të siguruar më mirë tregtimin tuaj në BitMart, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë të kryejnë vërtetimin me dy faktorë një herë.

Regjistrohu nëpërmjet Web Mobile (H5)

Hapi 1: Hapni bitmart.com në telefonin tuaj, klikoni [ Get Started]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 2 : ju mund të regjistroheni ose me email ose celular . Këtu marrim si shembull regjistrimin me email . Klikoni [ Email] .

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 3 : Futni [ adresën tuaj të Email-it] dhe vendosni [ një fjalëkalim të hyrjes] .

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 4: Nëse jeni të ftuar nga të tjerët, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe futni [kodin tuaj të referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 5: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private] .

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMartHapi 6: Klikoni [ Regjistrohu] . Pastaj do të shihni faqen e verifikimit të emailit.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 7: Kontrolloni emailin tuaj të regjistruar dhe shkruani [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Urime, jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Për të siguruar më mirë tregtimin tuaj në BitMart, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë të kryejnë vërtetimin me dy faktorë një herë.

Shkarkoni aplikacionin BitMart

Shkarkoni aplikacionin BitMart iOS

1. Hyni me Apple ID tuaj, hapni App Store, zgjidhni ikonën e kërkimit në këndin e poshtëm djathtas; ose Klikoni në këtë lidhje më pas hapeni në telefonin tuaj: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

2. Futni [ BitMart] në shiritin e kërkimit dhe shtypni [kërko] .
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

3. Shtypni [GET] për ta shkarkuar.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

4. Pas instalimit, kthehuni në faqen kryesore dhe hapni aplikacionin tuaj Bitmart për të filluar .

Shkarkoni aplikacionin BitMart Android

1. Hapni Play Store, futni [BitMart] në shiritin e kërkimit dhe shtypni [kërko] ; Ose Klikoni në këtë lidhje më pas hapeni në telefonin tuaj: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

2. Klikoni [Install] për ta shkarkuar;
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

3. Kthehuni në ekranin bazë dhe hapni aplikacionin tuaj Bitmart për të filluar .

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me Regjistrimin

Çlidhe ose rivendos My Google 2FA

Nëse aksidentalisht keni humbur aksesin në email, telefon ose Google Authenticator, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të rivendosur Google 2FA tuaj.

Duhet të dorëzosh një biletë mbështetjeje për të shkëputur ose rivendosur Google 2FA. Për të filluar, sigurohuni që të keni me vete dokumentet dhe informacionin e mëposhtëm:

1. Numri i telefonit ose adresa e emailit që përdorni për t'u regjistruar në BitMart.

2. Imazhet e përparme dhe të pasme të letërnjoftimit. (Imazhet dhe numri i ID-së duhet të jenë të lexueshëm.)

3. Një foto ku ju mbani në ballë të kartës së identitetit dhe një shënim që sqaron kërkesën tuaj për mbështetje. (Selfie nuk pranohet. Fotografia, numri i ID-së dhe shënimi duhet të jenë të lexueshme.)

 • Data dhe një shpjegim i kërkesës suaj DUHET të përfshihen në shënim, ju lutemi shikoni shembullin më poshtë:
 • 20190601 (vvvv/mm/dd), duke kërkuar të shkëputë Google 2FA në llogarinë time BitMart

4. Informacion rreth emrit token me më shumë aktive në llogarinë tuaj BitMart OSE çdo regjistrim depozitimi dhe tërheqjeje. DUHET të jepni të paktën një informacion. Ne ju rekomandojmë shumë që të jepni sa më shumë informacion që të jetë e mundur në mënyrë që të mund ta përpunojmë kërkesën tuaj më shpejt.

5. Një numër i vlefshëm telefoni ose adresë emaili në mënyrë që mbështetja jonë e klientit të mund t'ju kontaktojë nëse është e nevojshme.

Paraqisni të gjitha dokumentet dhe informacionin tuaj nëpërmjet Qendrës së Mbështetjes: https://support.bmx.fund/hc/en-us/requests/new

Ju lutemi vini re:

Nëse nuk e keni përfunduar Autentifikimin e Identitetit (KYC) për llogarinë tuaj BitMart dhe keni një bilanc total më të madh se 0,1 BTC, DUHET të jepni informacionin e përmendur në #3 më sipër. Nëse nuk keni dhënë ndonjë informacion të kërkuar, ne do ta refuzojmë kërkesën tuaj për shkëputjen ose rivendosjen e Google 2FA.

Shkarkoni aplikacionin Google Authenticator

Android

Për të përdorur Google Authenticator në pajisjen tuaj Android, duhet të ketë versionin Android 2.1 ose më të ri.

 1. Në telefonin ose tabletin tuaj Android, vizitoni Google Play .
 2. Kërkoni për Google Authenticator .
 3. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin.
iPhone iPad

Për të përdorur Google Authenticator në iPhone, iPod Touch ose iPad, duhet të keni sistemin operativ më të fundit për pajisjen tuaj. Përveç kësaj, për të konfiguruar aplikacionin në iPhone tuaj duke përdorur një kod QR, duhet të keni një model 3G ose më të ri.

 1. Në iPhone ose iPad tuaj, vizitoni App Store.
 2. Kërkoni për Google Authenticator .
 3. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin.

Konfigurimi i aplikacionit Google Authenticator

Android
 1. Në telefonin ose tabletin tuaj Android, hapni aplikacionin Google Authenticator.
 2. Nëse kjo është hera e parë që përdorni Authenticator, trokitni lehtë mbi Filloni . Për të shtuar një llogari të re, në fund djathtas, zgjidhni Shto .
 3. Për të lidhur pajisjen tuaj celulare me llogarinë tuaj:
  • Përdorimi i kodit QR : Zgjidhni Skanoni një barkod . Nëse aplikacioni Authenticator nuk mund të gjejë një aplikacion të skanuesit të barkodit në pajisjen tuaj celulare, mund t'ju kërkohet të shkarkoni dhe instaloni një të tillë. Nëse dëshironi të instaloni një aplikacion skaneri të barkodit që të mund të përfundoni procesin e konfigurimit, zgjidhni Instalo dhe më pas kaloni procesin e instalimit. Pasi të instalohet aplikacioni, rihap Google Authenticator dhe më pas drejtoje kamerën te kodi QR në ekranin e kompjuterit.
  • Përdorimi i çelësit sekret : Zgjidhni Futni një çelës të dhënë , më pas vendosni adresën e emailit të llogarisë suaj BitMart në kutinë "Fut emrin e llogarisë". Më pas, futni çelësin sekret në ekranin e kompjuterit tuaj nën Fut kodin . Sigurohuni që keni zgjedhur ta bëni tastin bazuar në kohë , më pas zgjidhni Shto .
 4. Për të testuar nëse aplikacioni po funksionon, futni kodin e verifikimit në pajisjen tuaj celulare në kutinë në kompjuterin tuaj nën Futni c ode , më pas klikoni Verifiko.
 5. Nëse kodi juaj është i saktë, do të shihni një mesazh konfirmimi. Klikoni Done për të vazhduar procesin e konfigurimit. Nëse kodi juaj është i pasaktë, provoni të gjeneroni një kod të ri verifikimi në pajisjen tuaj celulare dhe më pas futeni atë në kompjuterin tuaj. Nëse keni ende probleme, mund të dëshironi të verifikoni që ora në pajisjen tuaj është e saktë ose të lexoni për problemet e zakonshme .
iPhone iPad
 1. Në iPhone ose iPad, hapni aplikacionin Google Authenticator.
 2. Nëse kjo është hera e parë që përdorni Authenticator, trokitni lehtë mbi Filloni konfigurimin . Për të shtuar një llogari të re, në fund djathtas, trokitni lehtë mbi Shto .
 3. Për të lidhur pajisjen tuaj celulare me llogarinë tuaj:
  • Përdorimi i barkodit : Prekni "Scan Barcode" dhe më pas drejtojeni kamerën drejt kodit QR në ekranin e kompjuterit tuaj.
  • Përdorimi i hyrjes manuale : Prekni "Hyrja manuale" dhe futni adresën e emailit të llogarisë suaj BitMart. Pastaj, futni çelësin sekret në ekranin e kompjuterit tuaj në kutinë nën "Çelësi". Më pas, aktivizoni Bazuar në kohë dhe prekni Done.
 4. Nëse kodi juaj është i saktë, do të shihni një mesazh konfirmimi. Klikoni Done për të konfirmuar. Nëse kodi juaj është i pasaktë, provoni të gjeneroni një kod të ri verifikimi në pajisjen tuaj celulare dhe më pas futeni atë në kompjuterin tuaj. Nëse keni ende probleme, mund të dëshironi të verifikoni që ora në pajisjen tuaj është e saktë ose të lexoni për problemet e zakonshme .

Si të verifikoni llogarinë në BitMart


Si të verifikoj llogarinë time?

Hapi 1: Rri pezull mbi emailin tuaj të regjistrit në të djathtën e sipërme të faqes kryesore dhe do të shihni një menu me rënie. Klikoni [Aktivet]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 2: Nën seksionin [ Spot] , klikoni [Verifiko]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 3: Nën Lloji i llogarisë NDËRKOMBËTARE, klikoni [MERR VERIFIKUAR] dhe plotësoni plotësimin e informacionit të verifikimit të llogarisë.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Do të duhen deri në 24 orë për të miratuar verifikimin e llogarisë suaj.

Si të vendosni vërtetimin me dy faktorë (2FA)?

Hapi 1: Zhvendosni mbi emailin tuaj të regjistrit në krye të djathtë të faqes kryesore dhe do të shihni një meny rënëse. Klikoni [ Llogaria]

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Hapi 2: Lëvizni poshtë dhe mund të shihni seksionin e Cilësimeve të Sigurisë . Klikoni [ Aktivizo ] për Google Authenticator.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 3:
Do të shihni faqen bind Google 2FA dhe do të ndiqni udhëzimet më poshtë.

Shkarkoni Google 2FA:


Pajisja Android:

- Kërkesat: Për të përdorur Google Authenticator në pajisjen tuaj Android, duhet të ketë versionin Android 2.1 ose më të ri.
- Shkarkimi i aplikacionit:

 1. Në telefonin ose tabletin tuaj Android, vizitoni Google Play .

 2. Kërkoni për Google Authenticator .

 3. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin

iPhone, iPad:

- Kërkesat: Për të përdorur Google Authenticator në iPhone, iPod Touch ose iPad, duhet të keni sistemin operativ më të fundit për pajisjen tuaj. Përveç kësaj, për të konfiguruar aplikacionin në iPhone tuaj duke përdorur një kod QR, duhet të keni një model 3G ose më të ri.
- Shkarkimi i aplikacionit:

 1. Në iPhone ose iPad tuaj, vizitoni App Store.

 2. Kërkoni për Google Authenticator .

 3. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin.

Konfiguro Google 2FA:


Pajisja Android:

 1. Në telefonin ose tabletin tuaj Android, hapni aplikacionin Google Authenticator.

 2. Nëse kjo është hera e parë që përdorni Authenticator, trokitni lehtë mbi Filloni . Për të shtuar një llogari të re, në fund djathtas, zgjidhni Shto .

 3. Për të lidhur pajisjen tuaj celulare me llogarinë tuaj:

  • Përdorimi i kodit QR : Zgjidhni Skanoni një barkod . Nëse aplikacioni Authenticator nuk mund të gjejë një aplikacion të skanuesit të barkodit në pajisjen tuaj celulare, mund t'ju kërkohet të shkarkoni dhe instaloni një të tillë. Nëse dëshironi të instaloni një aplikacion skaneri të barkodit që të mund të përfundoni procesin e konfigurimit, zgjidhni Instalo dhe më pas kaloni procesin e instalimit. Pasi të instalohet aplikacioni, rihap Google Authenticator dhe më pas drejtoje kamerën te kodi QR në ekranin e kompjuterit.

  • Përdorimi i çelësit sekret : Zgjidhni Futni një çelës të dhënë , më pas vendosni adresën e emailit të llogarisë suaj BitMart në kutinë "Fut emrin e llogarisë". Më pas, futni çelësin sekret në ekranin e kompjuterit tuaj nën Fut kodin . Sigurohuni që keni zgjedhur ta bëni tastin bazuar në kohë , më pas zgjidhni Shto .

 4. Për të testuar nëse aplikacioni po funksionon, futni kodin e verifikimit në pajisjen tuaj celulare në kutinë në kompjuterin tuaj nën Futni c ode , më pas klikoni Verifiko.

Nëse kodi juaj është i saktë, do të shihni një mesazh konfirmimi. Klikoni Done për të vazhduar procesin e konfigurimit. Nëse kodi juaj është i pasaktë, provoni të gjeneroni një kod të ri verifikimi në pajisjen tuaj celulare dhe më pas futeni atë në kompjuterin tuaj. Nëse keni ende probleme, mund të dëshironi të verifikoni nëse ora në pajisjen tuaj është e saktë ose të lexoni për problemet e zakonshme.iPhone, iPad:

 1. Në iPhone ose iPad, hapni aplikacionin Google Authenticator.
 2. Nëse kjo është hera e parë që përdorni Authenticator, trokitni lehtë mbi Filloni konfigurimin . Për të shtuar një llogari të re, në fund djathtas, trokitni lehtë mbi Shto .

 3. Për të lidhur pajisjen tuaj celulare me llogarinë tuaj:

  • Përdorimi i barkodit : Prekni "Scan Barcode" dhe më pas drejtojeni kamerën drejt kodit QR në ekranin e kompjuterit tuaj.

  • Përdorimi i hyrjes manuale : Prekni "Hyrja manuale" dhe futni adresën e emailit të llogarisë suaj BitMart. Pastaj, futni çelësin sekret në ekranin e kompjuterit tuaj në kutinë nën "Çelësi". Më pas, aktivizoni Bazuar në kohë dhe prekni Done.

 4. Nëse kodi juaj është i saktë, do të shihni një mesazh konfirmimi. Klikoni Done për të konfirmuar. Nëse kodi juaj është i pasaktë, provoni të gjeneroni një kod të ri verifikimi në pajisjen tuaj celulare dhe më pas futeni atë në kompjuterin tuaj. Nëse keni ende probleme, mund të dëshironi të verifikoni nëse ora në pajisjen tuaj është e saktë ose të lexoni për problemet e zakonshme.

Tani lidhja ka përfunduar, ju mund të përdorni Google Authenticator në operacionet e ardhshme për të garantuar sigurinë e llogarisë tuaj.

Si të vendosni verifikimin e telefonit

Hapi 1: Zhvendosni mbi emailin tuaj të regjistrit në krye të djathtë të faqes kryesore dhe do të shihni një meny rënëse. Klikoni [ Llogaria]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 2: Lëvizni poshtë dhe mund të shihni seksionin e Cilësimeve të Sigurisë . Klikoni [ Aktivizo] për verifikimin e telefonit.

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

Hapi 3:
Do të shihni faqen e lidhjes së Numrit të Telefonit dhe do të ndiqni udhëzimet më poshtë.

1. Futni [ kodin e shtetit tuaj] dhe [ numrin tuaj të telefonit]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

2. Klikoni [ Dërgo] 3. Kontrolloni telefonin tuaj, më pas futni [ Kodin e Verifikimit të Telefonit]
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart

gjashtëshifror 4. Klikoni [ Dërgo ] Tani lidhja e numrit tuaj të telefonit ka pasur sukses.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në BitMart


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) rreth verifikimit:

Çlidhe ose rivendos My Google 2FA

Nëse aksidentalisht keni humbur aksesin në email, telefon ose Google Authenticator, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të rivendosur Google 2FA tuaj.

Duhet të dorëzosh një biletë mbështetjeje për të shkëputur ose rivendosur Google 2FA. Për të filluar, sigurohuni që të keni me vete dokumentet dhe informacionin e mëposhtëm:

1. Numri i telefonit ose adresa e emailit që përdorni për t'u regjistruar në BitMart.

2. Imazhet e përparme dhe të pasme të letërnjoftimit. (Imazhet dhe numri i ID-së duhet të jenë të lexueshëm.)

3. Një foto ku ju mbani në ballë të kartës së identitetit dhe një shënim që sqaron kërkesën tuaj për mbështetje. (Selfie nuk pranohet. Fotografia, numri i ID-së dhe shënimi duhet të jenë të lexueshme.)

 • Data dhe një shpjegim i kërkesës suaj DUHET të përfshihen në shënim, ju lutemi shikoni shembullin më poshtë:
 • 20190601 (vvvv/mm/dd), duke kërkuar të shkëputë Google 2FA në llogarinë time BitMart

4. Informacion rreth emrit token me më shumë aktive në llogarinë tuaj BitMart OSE çdo regjistrim depozitimi dhe tërheqjeje. DUHET të jepni të paktën një informacion. Ne ju rekomandojmë shumë që të jepni sa më shumë informacion që të jetë e mundur në mënyrë që të mund ta përpunojmë kërkesën tuaj më shpejt.

5. Një numër i vlefshëm telefoni ose adresë emaili në mënyrë që mbështetja jonë e klientit të mund t'ju kontaktojë nëse është e nevojshme.

Paraqisni të gjitha dokumentet dhe informacionin tuaj nëpërmjet Qendrës së Mbështetjes: https://support.bmx.fund/hc/en-us/requests/new

Ju lutemi vini re:

Nëse nuk e keni përfunduar Autentifikimin e Identitetit (KYC) për llogarinë tuaj BitMart dhe keni një bilanc total më të madh se 0,1 BTC, DUHET të jepni informacionin e përmendur në #3 më sipër. Nëse nuk keni dhënë ndonjë informacion të kërkuar, ne do ta refuzojmë kërkesën tuaj për shkëputjen ose rivendosjen e Google 2FA.

Thank you for rating.