BitMart Shkarko - BitMart Albania - BitMart Shqipëria

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin BitMart për celular (Android, iOS)


Shkarkoni aplikacionin BitMart iOS

1. Hyni me Apple ID tuaj, hapni App Store, zgjidhni ikonën e kërkimit në këndin e poshtëm djathtas; ose Klikoni në këtë lidhje më pas hapeni në telefonin tuaj: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin BitMart për celular (Android, iOS)

2. Futni “ BitMart ” në shiritin e kërkimit dhe shtypni kërkimin.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin BitMart për celular (Android, iOS)

3. Shtypni [ GET ] për ta shkarkuar.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin BitMart për celular (Android, iOS)

4. Pas instalimit, kthehuni në faqen kryesore dhe hapni aplikacionin tuaj Bitmart për të filluar .

Shkarkoni aplikacionin BitMart Android

1. Hapni Play Store, futni “ BitMart ” në shiritin e kërkimit dhe shtypni kërkimin; Ose Klikoni në këtë lidhje dhe hapeni në telefonin tuaj: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin BitMart për celular (Android, iOS)

2. Klikoni Install për ta shkarkuar;
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin BitMart për celular (Android, iOS)

3. Kthehuni në ekranin bazë dhe hapni aplikacionin tuaj Bitmart për të filluar .

Thank you for rating.